lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kevään ja kesän must have kynsilakka sävyt


Kauppoihin on tullut ihania uusia kevät sävyjä, sekä löytyy joukosta muutama vanhempikin kynsilakka. Keväällä on ihana ruveta käyttämään taas värejä. Talvella ja syksyllä tulee käytettyä tummia värejä mm. viininpunaista, mustaa, harmaata. Keväällä innostuu taas kirkkaista ja pastellisista väreistä.
 

 Vasemmalta oikealle: Essien kunnon oranssi sävy, sävyn numero on 69. OPIn lakka sävynä are we there yet? OPIN lakat on laadultaan mun lemppareita ja tää sävy on ikisuosikki! Diorin kynsilakat Delice 433 ja Spring ball 343. Nää taitaa olla valitettavasti poistuneita sävyjä jo, sillä Dior uusi kaikki kynsilakkansa. Osa varmaan tietää Diorin geelimäisen päällyslakan, nyt kaikki värilakatkin on uusittu geelimäiseksi. Mutta jostain alenurkasta voi näitä sävyjä metsästää. Sitten on Kicksin sokerilakka sävynä Mimosa tree. Tää on ihan uusi sävy! Sokerilakathan jättää sellaisen kivan eläväisen karhean pinnan kuivuessaan.


Kicksin normaalikynsilakka sävyssä mango milkshake. Sävy on pastellinen vaalea oranssi. Tämän sävyn alle kannattaa laittaa eka ihan valkoinen kynsilakka, tällöin lakka tulee paljon pastellisemmaksi kynnellä. IsaDoran sokerilakka Peach nectar 132. Tämäkin on ihan uusi sävy. Väri on todella vaalea kynnellä, toimii hyvin nude sokerilakkana. Lumenen uutuudet gel effect full of peonies - pionimeri 8 ja cc nail concealer. Eka sävy on todella vaalea vaaleanpunainen ja ainakin itse laitoin tätä peräti kolmekerrosta, että sain vaaleanpunaista näkymään. Cc nail concealer toimii hyvin kynnen kaunistajana, tasottaa väriä ja kynnen pinnalla olevia epätasaisuuksia tai tätä voi käyttää myös aluslakkana.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti