sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Lempparit ihonhoidossa

Tässä olisi tämän hetken lemppari tuotteet, mitä käytän ihonhoidossa. Ihoni on normaali ja taipumusta on kuivuuteen, varsinkin näin talvella. Minulta löytyy myös hieman couperosan alkua poskilta. Ihoni on siis herkkä ja reagoi helposti punoittamalla. Ikää on 24 vuotta. Käytössä olevat tuotteeni sopivat siis varmasti aikalailla samantyyppisille ihotyypeille kuin itselläni on. Rasvoittuvalle sekaiholla näistä tuotteista ei kaikki sovi. Ainakaan tuota ihoöljyä en silloin suosittelisi käyttöön.


Puhdistuksessa käytän Estee Lauderin vaahtoavaa puhdistusta, mikä on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Kasvovetenä myös Estee Lauderin saman linjan kasvovesi. Näitä kahta ei enää ole myynnissä. Estee Lauder uudisti puhdistustuotteet ja nämä jäi siitä pois. Joten näistä ei varmaan kannata sen tarkemmin kertoa.

Silmämeikin ja huulipunan otan pois Lumenen Waterproof silmämeikin poistoaineella. Ennen käyttöä purkkia ravistellaan hyvin. Kuten kuvasta huomaa, niin neste jakautaa kahteen osaan. Öljypitoinen neste jää tuonne pohjalle. Poistaa todella tehokkaasti meikin eikä yhtään kirvelä silmissä. Tätä oon käyttäny jo varmaan 10 vuotta.

Silmänympärysvoiteena mulla on Blissin Triple oxygen instant energizing eye gel. Todella kevyt, mutta tehokas. Kosteuttaa, vähentää tummuutta ja laskee turvotusta. Häivyttää myös pieniä juonteita ja antaa liftausta. Sisältää muun muassa kofeiinia (laskee turvotusta), paljon ihoa hoitavia aineita ja incin lopusta löytyy pari väriaineitta.

Kasvoille kosteutusta aamusin laitan Clarinsin HydraQuench cream normal to dry skin. Tämän tuotteen tuoksu on aivan ihana! En oikein tiedä miten tuoksua kuvailisin, mutta se on sellainen raikas ja ihana, eikä yhtään liian voimakas. Tuote kosteuttaa todella hyvin, mutta on kuitenkin kevyt eli imeytyy aika nopeasti. Tuote sisältää paljon ihoa hoitavia aineita, voiteen kostumusta muokkaavia aineita ja säilöntäaineita.
Yöksi tai vapaapäivinä käytän Estelle & Thildin herkän ihon hajusteetonta kasvoöljyä. Öljy vaatii imeytyäkseen reilummin aikaa, joten ei sen takia sovi kiireisiin aamuihin. Kaksi painallusta riittää koko kasvoille, yksi painallus kaulalle ja kaksi dekolteelle. Aluksi vierastin hieman kasvoöljyjä, ne tuntui jontekin inhottavilta ja niin öljyisiltä. Mutta nyt olen kyllä täysin ihastunut! Aamulla iho tuntuu niin pehmeältä ja kosteutetulta. Joten suosittelen kyllä kuivaihoisille tätä käyttöön, varsinkin näin talvella. Kesällä tämä tuote on varmastikin liian tuhtia joka päiväiseen käyttöön. Estelle & Thild on luonnonmukainen sarja, ja tämän öljyn inci-lista näyttää aika kivalta ;) inci: simmondsia chinensis seed oil, helianthus  annuus seed oil, prunus amygdalus dulcis oil, persea gratissima oil, plukenetia volubilis seed oil, tocopherol. Tuote sisältää siis kivasti erilaisia hoitavia öljyjä.

Tälläsiä lemppareita tällä hetkellä. Kuten huomaa, en ole mitenkään merkkiuskollinen tietylle sarjalla, vaan tykkään kokeilla paljon eri tuotteita. Tuotteet toimii minun iholleni aivan loistavasti! Oisko seuraavaksi sitten meikkilemppareita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti